Jönköping utklassade Pixbo med hela 7-1 igår på hemmaplan.
Foto: KJ Floorball

Highlights: Jönköping-Pixbo

ANNONS

Igår spelade SSL-laget Jönköping sin andra träningsmatch för säsongen och man utklassade seriekollegan Pixbo Wallenstam med 7-1.

Jönköping inledde gårdagens träningsmatch mot SSL-konkurrenten Pixbo Wallenstam med ett drömanfall efter cirka tre minuters spel där bollen gick på ett snöre enda från eget mål tills den låg och hoppade bakom Pixbos mållinje. Pixbo kvitterade sedan till 1-1 innan första perioden var över.

Men i andra och tredje perioden var det bara Jönköping för hela slanten i målprotokollet och smålänningarna vann respektive period med 3-0 och matchen slutade hela 7-1 till Jönköping som nu vunnit båda sina träningsmatcher denna vecka.

Målskyttar
Jönköping
Joel Nyström x2
Rikard Hessmer x2
Joel Wadsten
Emil Nielsen
Hannes Blomkvist
Pixbo
William Lindh


I första matchen mot allsvenska Fagerhult Habo inledde Jönköping katastrofalt och låg under med 0-3 efter fyra minuter och förlorade första perioden med 2-5 innan man kunde snäppa upp sig ett par nivåer och vinna med 8-5 till slut. Jönköpings nya tränare Mickael Fredriksson var betydligt mycket nöjdare med gårdagens insats.
- Vi visste att vi behövde komma upp i nivå från Fagerhult matchen, framförallt att bli mer noggranna. Fortsatt har vi haft fokus på försvarsspelet och det detaljerna som inte stämde mot Fagerhult, säger Fredriksson till lagets hemsida och fortsätter analysera matchen:

- Just försvarsspelet var grymt bra idag, vi var väldigt aktiva och jobbade hårt matchen igenom, dessutom täckte vi skott på ett utmärkt sätt matchen igenom. Vi vinner till sist helt rättvist med 7-1 och samtliga spelare står för en fin insats.

I vanlig ordning var KJ Floorball på plats och de bjuder på highlights och alla målen i klippet nedan.