Det var en hel del heta känslor framför målen i gårdagens träningsmatch mellan Mullsjö och Kalmarsund.
Foto: KJ Floorball

Highlights: Mullsjö - Kalmarsund

ANNONS

Kolla in alla målen från gårdagens träningsmatch mellan Mullsjö och Kalmarsund.

Mullsjö spelade sin första träningsmatch för säsongen igår och man mötte fjolårets spöke Kalmarsund (Kalmarsund vann alla tre möten förra säsongen). Men igår var det inga mörkrädda västgötar utan man spelade av Kalmarsund både de vita lakanen och kedjorna i första perioden som man vann med hela 5-1.

De resterande perioderna blev jämna och efter 2-2 i mellanakten avslutade Mullsjö den tredje perioden med att fastställa slutresultatet 8-3 i powerplay. Publiken i Nyhemshallen fick se en hel rad snygga mål och även en hel del heta känslor framför målen.

Mullsjös nyförvärv Jan Zaugg har diskuterats en hel de under silly season och hur pass bra schweizaren egentligen är. Igår fick hemmapubliken se honom i action för första gången och Mullsjös förra tränare Johan Kihlbom blev imponerad av det han såg. Så pass imponerad att han i pausen till tredje perioden twittrade detta:
- Jan Zaugg, herregud vilken stuga det kan bli i Nyhem iår...7-3 efter två. Zaugg har gjort 3-4 poäng hittills.

Precis som mot Jönköping Fagerhult Habo var KJ Floorball på plats och filmade matchen och nedan kan du se alla målen från gårdagens batalj.




MÅLSKYTTAR

Mullsjö:
Sebastian Palmqvist 3
Kim Ganevik
Jan Zaugg
Tim Braillard
Peller Tarenius
Rikard Eriksson
Kalmarsund:
Marcus Johansson 2
Adam Nilsson