Visbys sillyvecka fortsätter med ytterligare en värvning.
Foto: Magnus C. Lydahl

Galna sillyveckan fortsätter - Visbys femte värvning

ANNONS

Visby fortsätter presentera värvningar inför säsongen 19/20, nu har man gjort klart med en vänsterfattad forward som närmast kommer från spel i Lockerud Mariestad.

Visbys galna sillyvecka fortsätter och nu presenterar man sin femte värvning på fyra dagar. Den här gången rör det sig om forwarden Albin Lundell som ansluter från Lockerud Mariestad. Lundell han även med att göra ett inhopp i SSL tillsammans med Lindås under den gångna säsongen, då på dubbellicens.
- En poängspelare som har stor utvecklingspotential och fina handleder. Snabbheten och handledskottet kommer han att ha nytta av på den här nivån, säger Visbys sportchef Joakim Bandholtz i ett pressmeddelande.

På 20 matcher i Herr1an under den gångna säsongen tillsammans med Lockerud Mariestad svarade Lundell för40(19+21) poäng.
- Det ska bli jättekul att få vara med på klubbens debutsäsong i SSL! Jag kommer försöka bidra med mitt spel. Spela med mycket fart och vara en bidragande spelare i båda riktningarna av planen, säger Albin Lundell i ett pressmeddelande.