Hagunda var endast en match från att ta sig hela vägen till SSL under säsongen 19/20.
Foto: Adam Troy

Klart: Trotjänaren förlänger med Hagunda

ANNONS

Hagunda presenterar nu ytterligare en viktig pusselbit inför säsongen 19/20 när en riktig trotjänare förlänger med laget.

Hagundas sillyseason fortsätter och man har hittills presenterat ett antal spännande nyförvärv där bland annat Mattias Jansson anslutit från SSL-klubben Sirius. Nu står det också klart att trotjänaren Niklas Wik förlänger med Hagunda och kommer göra sin sjunde säsong i klubben. Och även om Wik själv fick delar av säsongen spolierad av skador så är han nöjd över det som laget visade upp under säsongen 18/19.
- Det var otroligt att se hur alla började växla upp och prestera en nivå till när det var dags för kvalet. Just i seriespelet finns mer att hämta, vi måste undvika att spela oavgjort och ta full pott istället. Men jag var otroligt stolt över alla i och kring laget just under kvalet – det var verkligen magiskt att se, säger Niklas Wik till Hagundas hemsida.

Och Wik har stora förväntningar på säsongen 19/20.
- Nu förväntar jag mig att vi är mer redo från start så att vi kan knipa förstaplatsen i serien! För egen del förväntar jag mig spel i minst 20 matcher och med det kommer förhoppningsvis poängskörden rulla på ordentligt.

Erik Jällrud, sportchef:
- Väldigt kul att Wik väljer att köra vidare i HIF. Han är en av dom i truppen som spelat flest säsonger i Hagunda och en av kulturbärarna. Han ställer höga krav både på sig själv och andra, men har samtidigt en fin balans i det där då han även sprider mycket glädje. Med en bra försäsong i ryggen så hoppas vi att Niklas kommer få en annan kontinuitet under säsongen och därmed få möjligheten att lira ut hela sitt register inför hemmapubliken i IFU Arena.