Rickard Hessmer fortsätter i Jönköping.
Foto: Tero Väisänen

Nyckelspelaren förlänger med Jönköping

ANNONS

Nu står det klart att Jönköpings lagkapten och poängkungen Rickard Hessmer valt att förlänga sitt kontrakt med klubben.

Jönköping har fått en viktig pusselbit på plats inför kommande säsong när Rickard Hessmer nu valt att förlänga sitt kontrakt. Hessmer värvades till klubben inför säsongen 15/16 och har sedan dess varit en av lagets absoluta nyckelspelare. Under den gångna säsongen svarade Hessmer för 46(33+13) poäng och blev med det lagets bästa poängplockare.
- Det har blivit några säsonger i laget nu och när man summerar ihop det ihop med känslan om framtiden så känns det här som helt rätt val för mig, säger Rickard Hessmer i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Det händer mycket och vi har en stark stomme kvar i laget med fortsatt stor utvecklingspotential. Tror inte vi har sett det bästa av det här laget än och jag vill vara med på den resan där vi skapar ett ännu starkare lag. Vi har haft det jättebra på ledarsidan så det känns kul och inspirerande att man fick in en ny ledarstab som fortsatt känns väldigt bra.

Alexander Tavs, Jönköpings sportgrupp.
- Grymt skönt att Hessmer tror på det här och vill fortsätta sin satsning hos oss. Han har varit en otroligt viktig spelare för oss säsong efter säsong. Hans statistik talar egentligen för sig själv där han levererat på en imponerande nivå och ofta klivit fram i viktiga lägen. Han känns väldigt taggad och jag blir inte förvånad om vi kommer få se hans bästa säsong i JIK-tröjan kommande säsong.