Frida Eriksson(20) slutar i Dalen.
Foto: Per Wiklund

Dalens tråkiga besked - forwarden slutar

ANNONS

Dalen meddelar nu att forwarden Frida Eriksson slutar för att fokusera mer på familjen då hon väntar sitt andra barn.

Nu står det klart att Dalen-forwarden Frida Eriksson bestämt sig för att sluta med innebandy för att fokusera på familjen, men även om det är ett avslut nu hoppas Dalen-tränaren Henrik Vilhelmsson ändå på en comeback framöver. Eriksson anslöt till Dalen inför säsongen 17/18 och kom då från lokalkonkurrenten Thorengruppen men har en historik i Dalen redan tidigare under karriären.
- Jag fick förmånen att träna Frida under hennes första säsong i Dalentröjan under säsongen 2006/2007 redan då levererade den då 18-åriga forwarden poäng i nästan varje match med att göra 22 poäng på 26 matcher, säger Henrik Vilhelmsson till Dalens hemsida och fortsätter:

- Frida har förutom några år i andra klubbar fortsatt att producera offensivt men även utveckla sitt spel till spelare som blivit mer komplett. Med sina 133 poäng varav 82 mål på 118 matcher så är Frida en starkt bidragande faktor till att Dalen är ett etablerat lag i SSL. Nu väntar nya spännande utmaningar för Frida när hon väntar sitt andra barn. Förhoppningsvis får vi se Frida på innebandyplanen även i framtiden!