Adam Nilbrink fortsätter karriären hos Hagunda.
Foto: Eva Ohlström

Landslagsbacken klar för Hagunda

ANNONS

Adam Nilbrink anslöt till Hagunda mitt under säsongen via ett samarbetsavtal - nu står det klart att det blir en fortsättning för Nilbrink i Hagunda som tecknat ett treårsavtal med klubben.

U19-landslagsbacken Adam Nilbrink anslöt till Hagunda mitt under säsongen 18/19 tack vare ett samarbetsavtal med Åkersberga och tog snabbt en bofast plats i någon av Hagundas ledande femmor. Och nu står det klart att det blir en fortsättning för Nilbrink i Hagunda som tecknat ett långtidskontrakt med klubben.
- Det här är en oslagbar förening, extraordinär och speciell. Hagunda är en enda stor familj, och den vill jag vara en del av, säger Adam Nilbrink i ett pressmeddelande.

Avtalet med Hagunda sträcker sig över tre år och från Nilbrinks sida vill han vara med och spela upp Hagunda till SSL.
- Jag och Hagunda har kommit överens om ett avtal som passar mig perfekt. Jag tror att Hagunda är rätt val för min fortsatta utveckling och som jag nämnde tidigare, Hagunda har något unikt. Jag vill vara en del av Hagundas framgång.

Nikola Marincic, Sportchef:
- Det känns fantastiskt att Adam väljer Hagunda för sin fortsatta utveckling trots lockrop från andra föreningar. Adam är omtyckt av sina lagkamrater och HIFs publik, hans hårdhet, fina bolltouch och skott gör honom till en komplett back som bara kommer bli bättre! Med Adam i laget så är vi väl rustade på backsidan och bygget börjar verkligen ta form, nu inväntar vi två svar nästa vecka och efter det sätts målsättningen med laget.