Klubbchefen: ”Vi inledde ”Silly Season” starkt och avslutar starkt”.
Foto: Per Wiklund

Kalmarsund värvar unga talangen från AIK

ANNONS

Kalmarsund fortsätter knyta åt sig spännande namn till den kommande säsongen. Nu står det klart att man värvar in William Almlöf som senast kommer från spel i allsvenska AIK.

Nu står det klart att Kalmarsund värvar in William Almlöf, född 00, från allsvenska AIK. Almlöf svarade för 39(27+12) poäng för AIK under grundserien i allsvenskan och kontraktet med Kalmarsund är skrivet över två år.
- I William ser vi många bitar av en modern innebandyspelare. Han är oförutsägbar och vill gärna utmana sina spelare i fart men har också sinnesnärvaro att vara kall och sätta dit bollarna med precision när lägena uppkommer, säger tränaren Adam Kallenberg i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Med en ungdomlig och självsäker attityd på planen har han alla förutsättningar att bli en framtida publikfavorit i Kalmar

För Almlöf var föreningens högt uppsatta mål om att bli ett etablerat topplag i SSL en del av vad som gjorde att valet föll på just Kalmarsund.
- Föreningen har även extremt höga och tydliga mål, vilket passar mig väldigt bra. Man har höga förväntningar att gå så långt som möjligt som lag, vilket även jag som spelare vill, säger William Almlöf i ett pressmeddelande.

Per Viberg, Klubbchef:
- Vi inledde ”Silly Season” starkt och avslutar starkt. Målet har hela tiden varit att ha truppen klar under maj, vilket vi nu har. Vi har goda förutsättningar att nå slutspel, vilket är vårt mål kommande säsong. Att vi redan under vår andra säsong i SSL står oss väl i konkurrens med toppklubbar när det kommer till att värva spelare bådar gott inför framtiden.