20-åriga Broby svarade för 11(9+2) poäng under grundserien i allsvenskan under den gångna säsongen.
Foto: Magnus C. Lydahl

Visbys glädjebesked - tidigare U19-stjärnan förlänger

ANNONS

Visby fortsätter att knyta upp nyckelspelare inför den historiska SSL-säsongen som väntar i höst. Näst på tur är tidigare U19-landslagsstjärnan Kasper Broby.

Nu står det klart att den tidigare U19-landslagsstjärnan Kasper Broby fortsätter sin innebandykarriär i Visby trots uppvaktning från bland annat Storvreta.
- Kasper är en otroligt seriöst innebandyspelare och var en nyckelspelare i kvalet där jag kunde använda honom på flera positioner och i olika typer av roller. Han visar en lojalitet till laget som jag tycker visar hans storhet som både person och innebandyspelare, säger Visbys sportchef Joakim Bandholtz i ett pressmeddelande.

Martin Stolt, du har följt Kasper från att han varit juniorspelare på RIG till dit han kommit idag, vad säger du om förlängningen?
- Väldigt spännande att Kasper väljer att fortsätta. En kille som växlat upp på slutet. Vi har spelat ihop sedan RIG och jag vet att han har en otrolig vilja och är ambitiös. Tar sin plats både på och utanför planen vilket jag gillar. Ser fram emot nästa säsong med Kasper och den nya upplagan utav Visby IBK, säger Martin Stolt i ett pressmeddelande.

Kasper Broby, hur är känslan nu när det gått en månad efter SSL-uppflyttningen och du har signat upp ett nytt avtal?
- Känslan är såklart fantastisk. Det är fortfarande svårt att fatta att vi faktiskt tagit klivet upp i finrummet. Att få vara en del av Visby IBK i Svenska Superligan känns givet, det är inget som jag vill missa. Jag ser fram emot att få starta säsongen, säger Kasper Broby i ett pressmeddelande.