Jönköping byter ut hela tränarstaben inför kommande säsong och den sista pusselbiten blev klar i dagarna.
Foto: Per Wiklund

Jönköpings tränarstab är nu komplett

ANNONS

Sista pusselbiten i Jönköpings tränarstab är löst inför den kommande säsongen i herrarnas högsta serie.

JIK herr har nu hela sin nya moderna ledarstab klar då Joakim Nordén går in som assisterande. Nordén har under flera år haft huvudansvaret för JIK:s Herr1an- lag och gjort det föredömligt, skriver föreningen i ett pressmeddelande.

Tillsammans med Mickael Fredriksson huvudtränare och Karl Pontén assisterande blir Nordén den som kan JIK som organisation och klubb bäst vilket tillsammans med ett stort innebandykunnande blir en energifylld och kunnig ledarstab.
- Det känns jättebra att få vara en del av den nya ledarstaben för herrlaget. Att få fortsätta jobba med många spelare jag har haft under en lång tid i division 1 och utveckla dem vidare och hela laget mot att bli ett slutspelslag känns inspirerande, säger Nordén och fortsätter:

- När jag fick frågan fanns det inget att tveka på. Tillsammans med Fredriksson och Pontén är jag övertygad om att vi kommer ta nästa steg för att nå ett SM-slutspel i vår!


Christian Lindahl från sportgruppen om Nordén:
- Joakim är en uppskattad ledare av alla våra unga talanger och har slussat talanger upp i herrlaget under flera år. Joakim är en kunnig tränare/ledare som har utvecklats positivt under flera år och som kommer bidra på ett positivt sätt till hela gruppen.