Daniel Dalbjer blir även sportchef i Falun till den kommande säsongen.
Foto: Per Wiklund

Klart: Han får ny roll i Falun - ”Enkelt beslut”

ANNONS

Nu står det klart att huvudtränaren för Faluns damer, Daniel Dalbjer, kommer dubblera i två olika roller till den kommande säsongen.

Faluns sillysäsong fortsätter, och nu står det klart att tränaren för damlaget, Daniel Dalbjer, kommer dubblera på två olika poster till nästa säsong. Detta då det nu står klart att Dalbjer förutom rollen som huvudtränare till damlaget även kommer axla rollen som sportchef för damlaget under de kommande två säsongerna.
- När jag fick förfrågan om förlängning och sportchefsrollen att köra dubbelt, då kände jag ganska snabbt att det inte var så mycket att fundera på. Att få coacha det lag man själv bygger är få förunnat, det var ett ganska enkelt beslut, säger Daniel Dalbjer till Faluns hemsida.

Truppmässigt till den kommande säsongen meddelar Dalbjer också att man värvat in Elin Nordström från Strömsbro, samt även förlängt kontraktet på Patricia Forsell.
- Elin är en allroundspelare som vi kommer att kunna använda både som center och ytterforward. Sen har vi även förlängt kontraktet med Patricia Forsell. Hon inledde den förra säsongen som forward, vi skolade om henne till back mitt under säsongen och då tog det fart ordentligt både i hennes motivation och utveckling som spelare. Hon håller hög klass och kommer att bli en viktig kugge i laget de kommande säsongerna