54 poäng har Matilda Wester stått för de tre senaste säsongerna i Älvsjö AIK.
Foto: Emilia Kokkonen

SSL-nykomlingarnas andra nyförvärv

ANNONS

Succélaget Nacka Wallenstam rustar upp truppen för att bli konkurrenskraftiga i SSL kommande säsong.

21-åriga Matilda Wester är SSL-nykomlingarna Nacka Wallenstams andra nyförvärv till kommande säsong. Ekeröfostrade Wester har de fyra senaste säsongerna spelat med Älvsjö AIK där hon var en av de bidragande spelarna som såg till att Älvsjö gick upp till allsvenskan för två säsonger sedan.
-Denna tjej har jag haft koll på under en längre tid. En glad tjej som vill mycket med sin innebandy, säger tränare Figge Olsson till lagets hemsida och fortsätter:

- Hon är snabb och kraftfull med ett distinkt och rappt avslut. Hon började hösten bra och var en av Älvsjös bästa målskyttar men drog tyvärr sitt korsband efter 10 omgångar. Vi valde att ta in henne trots skada för vi tror på henne samt för att hon visat att hon verkligen vill detta och är villig att göra jobbet som krävs.

Wester hoppas bli en spelare som bidrar med positiv energi och spelglädje och som många andra Nackaspelare tror hon på ytterligare underverk en säsong och att laget tar sig till slutspel.
- Jag valde Nacka för att det är en drivande trupp med härliga tjejer och ledare som har höga ambitioner. Jag vill ta min innebandy ytligare ett steg och Nacka har ett tankesätt som känns naturligt för mig, avslutar Wester.