Dubbel guldmedaljör är Endres andra värvning till kommande säsong.
Foto: Endre IF

Endres andra nyförvärv

ANNONS

Endre gick ut hårt förra veckan när man värvade en av Sveriges största talanger i Wilma Johansson. Nu har gotlänningarna gjort klart med sitt andra nyförvärv.

Först en av Sveriges största talanger och nu värvar Endre en dubbel guldmedaljör som vunnit SM och Champions Cup med Pixbo Wallenstam. Men de två senaste säsongerna har Rebecca Heed Arvidsson spelat för Lockerud Mariestad i allsvenskan och varit en stor bidragande orsak till att västgötarna tagit sig till två raka SSL-kval.
- Jag ser fram emot nästa säsong och ett helt nytt äventyr. Föreningen och laget har tydliga mål och en hög ambitionsnivå som inspirerar mig. Där hoppas jag att jag kan bidra med mina defensiva styrkor, spelförståelse och självklart med rutin, säger Heed Arvidsson i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Endre har något riktigt bra på gång och jag känner att jag vill vara med och göra den här resan. Sen att jag får göra det med en av mina bästa vänner Stephanie Boberg gör ju saken bara ännu bättre.

Den gångna säsongen stod 25-åringen för 24 poäng på 23 matcher från sin backposition.
- Rebecca gav ett väldigt bra intryck när hon besökte ön för några veckor sedan. Hon passar fint in i vårt truppbygge och kompletterar övriga truppen på ett väldigt bra sätt. Hon är en hårt arbetande spelare som kommer att bidra med ledaregenskaper, fysiskt spel och bra spelförståelse. Hon har dessutom spelat center tidigare och går att använda på flera olika positioner - hon värvas dock i första hand som back, säger Eva Didriksson från Sportkommittén.