Robin Blåberg blir Warberg trogen i ytterligare två år.
Foto: Magnus C. Lydahl

Warbergs glädjebesked - kvalhjälten förlänger

ANNONS

Han satte de avgörande målen i SSL-kvalet som tog Warberg tillbaka till Superligan - nu förlänger Robin Blåberg sitt kontrakt med klubben i ytterligare två år.

Robin Blåberg anslöt till Warberg 2015 och har sedan dess varit en pålitlig målskytt för laget. Under årets grundserie i allsvenskan svarade Blåberg för 27 mål och 14 assist, siffror han följde upp med att göra ytterligare sju mål och en assist i det efterföljande SSL-kvalet. Blåberg var dessutom den som satte Warbergs två sista mål i avgörande mötet mot Hagunda - och nu meddelar klubben att Blåberg har förlängt sitt kontrakt i ytterligare två år.
- Jag tycker tiden i Warberg hittills har varit väldigt givande och lärorik, så det känns väldigt bra att skriva på för två nya år, säger Robin Blåberg i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Det är fantastiskt att få vara en del av att ta Warberg till SSL igen, så självklart vill jag vara med när vi är tillbaka. Att spela innebandy i Warberg är något speciellt. Sponsorer, supportrar och hela föreningen brinner för innebandy och det gör det väldigt roligt att gå ut på planen i den blå tröjan.

Kimmo Eskelinen, sportchef:
- Såklart väldigt kul och viktigt för oss! Robin är en nyckelspelare och det visade han inte minst under kvalspelet till SSL när han klev fram och visade mod precis när det behövdes. Många ser Robin som en utpräglad målskytt, och det är han. Men jag vill också lyfta att han är grymt viktig för oss i det defensiva arbetet, han stjäl oerhört många bollar varje match när han bokstavligen springer ifatt motståndare. Han är alltid ett föredöme genom sitt hårda jobb!