Erika Nilsson har nu skrivit på för två nya år i Endre och SSL.
Foto: Magnus C. Lydahl

Klart: Forwarden förlänger med Endre

ANNONS

Hon anslöt till Endre inför säsongen 17/18 efter att ha öst in mål i allsvenskan, nu står det klart att forwarden Erika Nilsson blir Endre trogen i ytterligare två år.

Erika Nilsson gjorde i år sin andra SSL-säsong med Endre efter att ha anslutit från Hovshaga inför säsongen 2017/18, och nu står det klart att det blir åtminstone två till då forwarden förlänger sitt kontrakt i ytterligare två år.
- Mitt val till att förlänga och stanna kvar i Endre var ett enkelt beslut. Jag trivs i laget och även här på ön. Jag har trivts här sen dag ett och trivs fortfarande jättebra och jag ångrar inte att jag tog steget och flyttade hit. Nu denna säsongen har jag haft de lite tuffare men är redo för två nya år i Endre - jag mer att ge och det ska jag visa i år, säger Erika Nilsson i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Att spela i Endre är fantastiskt! Vi har alltid roligt både på och utanför planen. Vår publik är underbar - det finns ingen publik som är så bra som vår. Jag tror att vi kommer att ta oss till den efterlängtade finalen. Vi har ett sjukt bra lag och vi tror på de.

Eva Didriksson, Endres sportkommitté:
- Erika har mer att ge och har nu gjort sina första riktiga säsonger i SSL. Vi ser att hon har fortsatt utvecklingspotential och vi har förväntningar på att hon nu ska ta ytterligare kliv och bli en än mer etablerad SSL-spelare med sin teknik och sitt fina skott