Martin Stolt blir Visby trogen när laget till hösten debuterar i SSL.
Foto: Magnus C. Lydahl

Klart: Storspelade i SSL-kvalet - förlänger med Visby

ANNONS

Visbys sista utpost, Martin Stolt, förlänger nu sitt kontrakt och blir klubben trogen även i höst när det vankas en historisk SSL-säsong.

Visby har nu gjort klart med en viktig förlängning inför debutsäsongen i SSL när det nu står klart att målvakten Martin Stolt förlänger sitt kontrakt. Stolt storspelade i SSL-kvalet och var en viktig faktor i att laget avancerade hela vägen till högsta serien.
- Otroligt härligt att Martin vill fortsätta sin elitkarriär tillsammans med oss i Visby IBK. Martins träningsvilja och seriositet sticker ut rejält och hans avslutning på säsongen är magnifik. Jag måste också passa på att tacka Martins arbetsgivare som gör det möjligt för honom att göra en elitsatsning.

Vad säger du om förlängningen av Martin Stolt, vad betyder det för dig som spelare?
- För mig betyder det mycket att få fortsätta den här resan med spelare som har stort IBK hjärta. Martin har vart med jobbat in den träningskultur och vinnarmentalitet vi har skapat och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla den tillsammans med spelare som han, säger poängkungen Tommy Bolin i ett pressmeddelande.

Hur är känslan nu när du tecknat nytt avtal med Visby IBK?
- Jag är tacksam för att Visby fortsätter att tro på mig, och efter att ha gjort mitt bästa år nu senast, är jag mer än redo att spela SSL. Det här laget och föreningen har något extra, säger Martin Stolt i ett pressmeddelande.