Höllviken har värvat in två helt vanliga stjärnor under veckan.
Foto: Per Wiklund

Höllviken är på värvarhumör

ANNONS

Höllviken har under de senaste dagarna gjort klart med två nya spelare till kommande säsong.

Höllviken har sannerligen inte legat på latsidan under den första delen av Silly Seasson. Simon Lindblad, Lukas Eldholm, Fabian Österman och Ted Nivestam är redan klara nyförvärv och under veckan gjorde skåningarna klart med två nyförvärv till.

Första spelaren är en tysk landslagsspelare som gjort 175 poäng de tre senaste säsongerna i Höllvikens Herr2an-lag. Men till hösten gör Julian Nihlén en nysatsning i SSL, som han lämnande 2015.
- Det var framförallt senaste VM som gjorde mig extremt sugen på att lägga på en växel och göra en satsning för att utvecklas. Samtidigt känner jag mig många steg bättre idag än senast jag tillhörde truppen, säger Nihlén till lagets hemsida.

Viktor Ottosson, sportchef, om Julian:
- Att Julle gör en ny satsning glädjer mig verkligen! Han har egenskaper som jag tycker att vi saknar till viss del i laget med sitt skott från högerkanten, men självklart kommer det att krävas ett hårt jobb från honom för att utveckla sitt defensiva spel. Jag hoppas verkligen att han lyckas för Julian har Höllviken i sitt DNA och vet precis vad det innebär att spela med Höllvikens märke på bröstet!

Idag så presenterade man sitt nästa nyförvärv som är Axel Rasmussen från Malmö FBC. En 26-årig back/center som varit lagkapten i Malmö i allsvenskan.
- Jag har jobbat sedan studenten och inte haft tiden/yrken som har gjort en SSL-satsning möjlig. Det är absolut någonting som man har strävat efter sen man beslutade att lägga allt fokus på innebandyn. Det är enklare att kombinera nu när jag ska plugga i 2 år. Jag anser att Höllviken spelar en offensiv och rolig innebandy som jag tror kan få mig att ta nästa steg i min innebandykarriär, säger Rasmussen till lagets hemsida.

Viktor Ottosson, sportchef, om Axel:
- Axel är en väldigt lojal och bra kille både på och vid sidan av banan. Man vet verkligen vad man får av honom och han ger alltid allt för laget, vilket både jag och tränarna älskar! Det är ytterligare en pusselbit som är på plats i vårt pågående lagbygge och det känns riktigt bra att kunna välkomna Axel till oss som en ny helt vanlig stjärna!