Jessika Eriksson svarade för 53(28+25) poäng senast hon spelade i SSL, säsongen 17/18.
Foto: Per Wiklund

Klart: Stjärnan gör comeback i KAIS Mora

ANNONS

Hon blev målskytt i fjolårets SM-final men la därefter klubban på hyllan - men till nästa säsong är Jessika Eriksson tillbaka i SSL och KAIS Mora!

Efter fjolårets SM-final meddelade KAIS Moras Jessika Eriksson att hon skulle lägga klubban på hyllan. Under årets säsong har Eriksson synts till i KAIS Moras lag i division ett där hon noterats för fem matcher. Men - till nästa säsong blir det SSL-comeback för Eriksson som medger att suget på elitinnebandy blev för stort.
- Ja det blev ju det, säger Jessika Eriksson i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Dock så var det ett välbehövligt break. Jag behövde lite distans från innebandyn och ville lägga tiden på annat ett tag. Jag hade helt enkelt ingen motivation till att fortsätta köra. Men jag har saknat det till och från hela året, och nu när de roligaste matcherna är igång så känner jag verkligen att jag vill lira. Motivationen har kommit tillbaka.

Så blev det så att du återvände till KAIS Mora, klassisk klysch-fråga: hur känns det?
- Klassiskt svar, det känns jättebra! Det ska bli roligt att var med från start den här gången. Att få vara med på hela resan, från försäsongen i Hemus till sista matchen i april nästa år.

Vad har du saknat med innebandy på högsta nivå?
- Egentligen allt, utom resorna till Umeå (skratt). Nej men kanske framförallt slutspelsmatcherna, jag är riktigt avundsjuk på de som spelar slutspel nu!

Börje Sundqvist, damansvarig:
- Vi är stolta att Jessika valt att fortsätta spela i KAIS Mora efter att varit borta ett år pga studier. Hon är en toppspelare med SSL-rutin som passar perfekt in i vår trupp.