Kalle Lundgren kommer ingå i Pixbo Wallenstams SSL-trupp till hösten.
Foto: Per Wiklund/Idrottsfoto

Först innebandyfesten - sen väntar spel i SSL i höst

ANNONS

För U19-landslagsmålvakten Kalle Lundgren drar Innebandyfesten igång idag, och samtidigt meddelar Pixbo Wallenstam att man flyttar upp den talangfulla målvakten till klubbens SSL-lag.

U19-landslagsmålvakten Kalle Lundgren är just nu tillsammans med Pixbo Wallenstam i Växjö för Innebandyfesten. Laget ställs mot Växjö Utveckling i första matchen - och i höst väntar spel i SSL för Lundgren, detta meddelar Pixbo under lördagen då man flyttar upp målvakten.
- En dröm som går i uppfyllelse, det är jätteroligt att få chansen. Det blir ett kvitto på att föreningen gillar det jag gör och jag är övertygad om att jag kommer att fortsätta utvecklas i Pixbo Wallenstams miljö med Jon Hedlund och Pontus Boman som mentorer. Största skillnaden kommer nog bli tempot, säger Kalle Lundgren i ett pressmeddelande.

Men först är det alltså dags för Innebandyfesten.
- Väldigt kul! Precis som förra året är det åtta duktiga lag som spelar om guldet, det är mitt sista år som junior så det har varit ett mål under säsongen att ta oss till Innebandyfesten.

Sportchef Rikard Jonsson:
– Kalle är en av Sveriges mest framstående målvakter i sin ålder och det ska bli kul att få utveckla honom ytterligare i vårt SSL-lag. Att han kommer från egna led och att han är en ambitiös, seriös och målmedveten person gör detta till en grymt spännande värvning.