AIK tar sig an Falun Ungdom imorgon klockan 14.00 i JALAS-Arena.
Foto: Per Wiklund/Idrottsfoto

AIK har siktet inställt på Falun - drabbar samman imorgon

ANNONS

Imorgon ställs AIK mot Falun Ungdom i JALAS-arena när det är dags för playoff 2 i HJ18 där platserna till Innebandyfesten nu ska delas ut.

Under helgen avgörs play off 2 i herrarnas JAS-slutspel och 16 lag är bara 60 minuter ifrån att gå till Innebandyfesten som avgörs den 19-21 april i Växjö. Vilka blir de 8 lyckliga lagen som får vara med och tävla om medaljerna?

För AIK väntar imorgon ett tufft möte mot Falun Ungdom, ett Falun som bland annat innehåller SSL-spelaren Malte Lundmark.
- Ska bli en rolig match, de har några duktiga spelar som vi måste hålla koll på. Sen måste vi leverera en 100% insats varje spelare om vi ska vinna, säger AIK:s William Almlöf till Innebandymagazinet.

Vad säger du om er säsong så här långt?
- Helt okej, vi kan bättre men har gjort det som behövs hittills. Vi måste upp några nivåer nu och visa vad vi kan.

I playoff 1 besegrade AIK Sundsvall Ungdom med 8-6, men det blev en rafflande match där ställningen efter en period var 4-4 och efter två perioder 6-6. Men ett ryck i tredje perioden bäddade alltså för seger.
- Vi kommer inte upp i nivå och gör matchen onödigt jämn. Men inför tredje steppar vi upp och spelar väldigt bra, fortsätter Almlöf och menar att laget är väldigt sugna på att ta sig hela vägen:

- Extremt, klart man vill gå så långt som möjligt.