Höllviken har värvat en skånsk poängkung och en landslagsspelare.
Foto: Per Wiklund

Höllvikens två första nyförvärv

ANNONS

Förra säsongen värvade Höllviken knappt någon spelare under silly season. Men i år har man redan gjort klart med två nyförvärv.

Höllviken som var SSL:s lataste lag på sillymarknaden förra året har en helt annan approach inför den kommande sillycirkusen. I helgen tog säsongen slut för skåningarna och redan nu har man presenterat två nyförvärv.

Först ut var en 19-åring från Herr1an-laget IBK Lund vid namn Simon Lindblad.
- Jag har varit och tränat med laget lite från och till sedan i vintras. Jag har fått ett väldigt professionellt intryck av Höllviken vilket jag värderar högt. Jag har också fått ett mycket varmt välkomnande av både ledare och spelare. Sen vill man såklart spela i Skånes bästa innebandylag på senior nivå som även är ett av Sveriges bästa enligt mig, säger Lindblad till lagets hemsida.

Sportchef Viktor Ottosson första kap är en zorrande Herr1an-spelare som gjorde 12+7 den gångna säsongen.
- Simon tillhör den yngre generationen innebandyspelare som verkligen lever för sporten. En teknisk spelare som med rätt inställning kan komma att tillföra mycket för Höllviken i framtiden. Det ska bli spännande och se vad en försäsong tillsammans med oss i Höllviken kan göra för honom!

Höllvikens andra nyförvärv är en dansk landslagsspelare som senaste säsongen gjorde 27 poäng i allsvenska nykomlingen Lillån.
- Jag har pratat med Höllviken i några veckor nu och har under hela tiden fått ett bra och proffsigt bemötande. Har fått en bra känsla från klubben och att man vill framåt hela tiden, vilket jag ser som en extremt viktigt sak till varför valet blev Höllviken. Sen känns som att det är ett riktigt härligt och gött gäng att spela med.

Sportchef Viktor Ottosson om sitt andra kap.
- En ung mycket lovande spelare med en bra spelförståelse som kommer att höja nivån ytterligare i laget. 21 år och redan kapten i ett allsvenskt lag säger en del om Lukas som person. Han kommer att tillföra mycket både på och utanför banan så det ska bli väldigt roligt att se honom tillsammans med oss i Höllviken framöver!