"Många lag har visat intresse för honom."
Foton: Per Wiklund

Supertalangen Filip Eriksson har tagit sitt beslut

ANNONS

18-åringen har gjort otroliga 64 poäng (35+29) i SSL den här säsongen. Nu står det klart var rightskytten Filip Eriksson spelar nästa säsong.

Årets succéman i SSL väljer att fortsätta utvecklingen i Sirius. Filip nyligen fyllda 18 år har växt i föreningen från pojkspelare genom juniorverksamheten och till toppen av SSL:s poängliga.
- Det är oerhört glädjande att Filip fortsätter att vara en del av Sirius framtida lagbygge. Han har sedan första styrkepasset i maj målmedvetet jobbat för att bli bättre, starkare och en mer komplett innebandyspelare. Filip har under säsongen växt fram till att vara en av lagets mest framstående spelare, trots sin ringa ålder. Han är fortfarande väldigt ung och kommer fortsätta att utvecklas kommande säsonger, säger David Ahlmark, tränare i Sirius, i ett pressmeddelande.

Filips träningsvilja och inställning till innebandyn gör honom till en frontfigur för nya Sirius. Att han även har magiska handleder, kirurgiska avslut samt en fantastiks blick för spelet visar han match efter match.
- Filips framfart har inte gått innebandysverige förbi och många lag har visat intresse för honom. Det är oerhört glädjande att Filip vill fortsätta i Sirius och bidra till den utveckling som sker i föreningen. Innebandyn behöver underhållande spelare som Filip som har skillsen att göra det oväntade och det lilla extra. Kommande vecka kommer vi att kunna presentera flera förlängningar av befintlig trupp inför kommande säsong, säger Nicklas Stuxgren från Sirius sportgrupp.