Jesper Kronenberg och Linus Nestorsson dominerar i JAS-grupp I.
Foto: Idrottsfoto

Lockeruds poängkung skadad - missar kvällens JAS-match

ANNONS

Hur kommer Lockerud klara sig ikväll när deras fruktade radarpar inte kan spela tillsammans?

Grupp I i Juniorallsvenskan domineras av två Lockerudspelare i Jesper Kronenberg och Linus Nestorsson som leder poängligan överlägset på 34 respektive 33 poäng. Men laget är inte lika dominanta i serien och ikväll måste man vinna över Vara för att hålla sig kvar i toppen.
- Tankar inför kvällen går ju absolut på 3 poäng, även om jag inte kan delta på grund av att jag har slagit i mitt ben och därav hoppar på kryckor, säger Kronenberg till Innebandymagazinet.

Vid vinst ikväll så behåller Lockerud Mariestad sin tredje plats men det är en tight kamp vid strecket om vilka tre lag som ska gå vidare till slutspel.



- Vi ska bara fortsätta med att spela vårt spel, då det har sett bra ut hittills.

Vilka tre lag tror du går vidare?
- Svår fråga, men Lerum känns ganska klara sedan kommer även vi ta en utav de tre platserna. Den sista platsen kan jag inte svara på vem som tar.

Du och Nestorsson dominerar i poängligan där du gjort 24 mål och han gjort 25 assist. Vad är det som gör er till ett sådant fruktat radarpar?
- Haha, vi hittar varandra väldigt bra på planen och kompletterar varandras spelstilar väldigt bra.

Ikväll klockan 19.30 spelas matchen och då återstår det att se vad Lockerud har att komma med när deras fruktade radarpar inte kan spela ihop?