Ska Louise Wickström se till så att KAIS Mora slipper att sitta och deppa efter ännu en förlorad SM-final?
Foto: Per Wiklund och Bosse Grängsjö

Värvningsbomb i SSL

ANNONS

KAIS Mora värvar in en före detta landslagspelare i jakten på ett SM-guld.

Imorse gick Aftonbladet ut med att de hade uppgifter om att KAIS Mora hade gjort en värvningsbomb i den före detta landslagsforwarden Louise Wickström. Något som Innebandymagazinet kan bekräfta stämmer.
- Det passade så bra just nu med jobb och allt, dessutom har jag suget efter SSL igen och jag har länge velat spela i Mora, säger Wickström till Innebandymagazinet.

Wickström orsakade en rejäl smäll när allsvenska Åkersberga presenterade henne som nyförvärv i somras. Då sade hon till Innebandymagazinet om en framtida SSL-satsning att:
- Det beror lite på hur det går den här säsongen. Jag älskar att spela innebandy och jag brinner för det. Men det gäller att få det övriga livet att gå ihop också. Men det kanske dyker upp något bra erbjudande eller att arbetsbördan lättar. Hungern efter ett SM-guld till kanske blir så stort att jag måste lira lite SSL igen. Det är inget jag kan svara på idag utan det får framtiden utvisa.

Efter 12 matcher och 30 poäng med Åkersberga har nu både hungern och ett bra erbjudande dykt upp. Många var det nog som trodde att landslagsforwarden skulle återvända till Täby om det blev en comeback i SSL. Wickström spelade 7 säsonger i Täby innan hon trappa ner i allsvenskan och på de 7 säsongerna gjorde hon 271 poäng. Men nu blev det istället Mora som har gått till SM-final de senaste fem åren men bara vunnit ett Guld.
- Jag har som sagt varit sugen på att spela där ganska länge och nu passade allt så nu ville jag ta chansen.

27-åringen har redan ett SM-guld och två VM-guld men det var hungern efter flera guld som fick henne att välja Mora istället för Täby.
- Jag tror Mora har stora chanser att ta hem guldet!