Storvretas Jesper Berggren har varit med på hela resan som Storvreta gjort och varit en bidragande del till samtliga av klubbens fem SM-guld.
Foto: Per Wiklund

EXTRA: Storvretaikonen har bestämt sig - avslutar karriären

ANNONS

Storvretas kulturbärare Jesper Berggren har bestämt sig för att avsluta karriären när säsongen är slut.

Storvretaikonen Jesper Berggren innehar rekordet för flest antal spelade matcher i SSL och är inne på sin 18:e säsong i Superligan, men någon 19:e säsong blir det inte för Berggren som nu beslutat att avsluta karriären när säsongen är över.
- Det är klart att det blir fint att kunna vara mer med familjen, men det är inte det som är orsaken till beslutet. Jag känner mig som sagt nöjd. Det är bara skönt att veta nu att det här är det sista, det är fyra månader kvar, säger Jesper Berggren till Upsala Nya Tidning.

Det återstår femton grundseriematcher innan det är dags för Berggrens sista slutspel i SSL - och ikonen hoppas kunna ta tillvara på tiden som är kvar och njuta av de resterande matcherna, med start imorgon när derbyt mot Sirius står för dörren.
- Jag hoppas att jag kan njuta ännu mer av att spela matcherna och kunna spela ut mer – och ge mig själv chansen att få vara med och vinna en sista gång.


Foto: Magnus Fredriksson