Spåkulan: Flera av årets allsvenska tränare siar om vilken ung spelare som kommer kliva in i rampljuset på allvar 2018/19.
Foto: Per Wiklund

Tränarna: De får sitt genombrott i allsvenskan i år

Ikväll är det premiär i herrarnas näst högsta division. Vi lät tränarnas spåkula tala om vilka unga spelare som slår igenom den här säsongen.

Mårten Pederson, Hagunda:
- Oskar Ohlström och Christoffer Gustavsson. Oskar kommer att verkligen etablera sig i allsvenskan i år. ”Stoffe” visar en mognad och en glädje i sin innebandy som jag inte sett tidigare. När han lyckas hitta stäm med rätt klubba så kommer det bli en fröjd att titta på honom.

Karl Pontén, Craftstaden:
- Jag skulle vilja säga att det finns många unga spelare som kan få sitt stora genombrott den här säsongen, vi har två spelare hos oss som jag tror mycket på och som har startat samtliga träningsmatcher som de varit tillgängliga. Det är Andreas Lennartsson, född 2001 (forward) och Victor Tvingsell, född 2000 (back). Utöver Andreas och Victor skulle jag vilja lyfta fram Lucas Bernhardsson, född 1999 i Fagerhult Habo. Det är en spelare som levererat i JIK Ungdom
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt