Salem inleder säsongen med att ställas mot RIG Umeå på söndag.
Foto: Kjelle Svensson

Seriesegrarna är redo för nya säsongen

ANNONS

Salem tog hem allsvenskan norra under den gångna säsongen och var ytterst nära att nå hela vägen i SSL-kvalet - nu laddar man om och är redo för en ny resa när säsongen 2018/19 ska börja.

- Vi fortsätter resan med intakt trupp från förra året. Känns riktigt bra att kunna fortsätta utveckla vårt sätt att spela med dessa killar som har vant sig vid att vara delaktiga i våra diskussioner hur vi vill förbättra vårt spelsystem. Har utöver detta tagit in Sebastian Thorberg samt en dubbellicens på Isak Bengtsson från Bele. Två riktigt seriösa och duktiga spelare som förhoppningsvis kommer att synas mycket under säsongen, säger Salems tränare Jonny Lindström till Innebandymagazinet.

Vad talar för att ni är bättre än förra säsongen?
- Vi kommer förhoppnings vara lite bättre som lag i år då laget är intakt men det betyder inte att vi kommer att vinna lika många matcher. Serien ser tuffare ut samt att vi som lag även måste lägga in jobbet och inte tro att vi vinner matcher bara för att det gick bra förra säsongen.

Vad tycker du om att alla matcher ska webbsändas?
- Tycker det är bra, hoppas dock att man samarbetar med de lokala ideella drivkrafterna som finns för att åstadkomma riktigt bra sändningar. De roligaste sändningarna är när det är partiska kommentatorer som lever sig in i matcherna!

Premiäromgången - Allsvenskan Norra
Fredag - 21 september
19.00 - Hagunda - Tullinge

Lördag - 22 september
14.00 - Gävle - AIK
15.00 - Hudik/Björkberg - KAIS Mora
16.00 - Team Thorengruppen - Wibax-Piteå

Söndag - 23 september
16.00 - Salem-RIG Umeå

Onsdag - 26 september
19.00 - Djurgården-Runsten