Tone Einstulen har vunnit 1 SM-guld och tre SM-silver med Mora de senaste 4 säsongerna.
Foto: IBF Falun

Supervärvningen i allsvenskan

ANNONS

Faluns damer fick på tisdagskvällen jackpott när fyrfaldiga SM-finalisten Tone Einstulen väljer att komma hem igen.

Med stor glädje och entusiasm kan vi meddela att Tone Einstulen väljer att komma hem igen till IBF Falun. Tone Einstulen som de senaste fyra åren tillhört KAIS Mora vänder hem för att hjälpa föreningen hon lämnade innan äventyret i Mora. Med meriter ifrån det norska innebandylandslaget och massa rutin ifrån topplaget KAIS Mora kommer Tone betyda mycket för det unga IBF Falun laget som tar sikte på SSL nästa säsong.
- Det känns skönt att vara hemma igen efter en fin sejour i Mora. Cirkeln sluts och nu finns det bara ett mål i sikte, vi skall tillbaka till SSL. I det unga laget vill jag bidra med min rutin och erfarenhet som jag samlat på mig efter alla år i SSL. Jag hoppas också kunna visa vägen med mitt spel såklart, säger Einstulen i ett pressmeddelande.

Patrik Bäck, Sportgruppen:
- Vi är naturligtvis otroligt glada över att Tone kommer hem till Falun igen efter sina år i Mora. I vår ambition att komma tillbaka till SSL och etablera oss i yttersta eliten igen så kommer Tone vara en enormt viktig spelare. Både för sitt spel och sina ledaregenskaper!