Landet runt

Varning för starka bilder

ANNONS

Avslutningen av kvalmatchen mellan Skövde och Fristad blev dramatisk när en Skövdespelare blev nersprungen av inrusande Fristadspelare.

Kvalet från Herr2an i Västergötland mellan Skövde och Fristad slutade väldigt olyckligt. Matchen stod 6-6 i slutsekunderna när Victor Lennartsson gjorde 7-6 till Fristad med 3 sekunder kvar. Jublande Fristadspelare överlyckliga att man är klara för Herr1an stormar in från bänken in på planen. Men mitt i glädjeyran springer spelarklungan ner en Skövdespelare som står och grämer sig över att precis ha släppt in ett mål. Skövdespelaren är inte alls beredd på smällen så han flyger handlöst ner i backen och blir trampad på av flera spelare.

Innebandymagazinet har pratat med spelaren som fick flera frakturer på kindbenet, käkbenet och ögongloben och väntar för tillfället på operation. Han är trots det inträffade vid gott mod men vill inte kommentera händelsen utan hänvisar till föreningens sportgrupp.
- Jag har egentligen inga kommentarer för tillfället eftersom det skett nyligen och vi inte hunnit sätta oss ner och diskutera hur vi ska gå vidare, säger sportchef Oscar Hjerpe till Innebandymagazinet och fortsätter:

- Vi har sökt Fristad för att prata om händelsen men vi har inte fått tag i dem än. Det är ju väldigt starka bilder på filmen så vi vill prata med alla inblandade innan vi går vidare. Vår förhoppning är att spelaren är opererad och kan vara med på ett möte i slutet på nästa vecka. Så just nu vill jag varken säga bu eller bä utan återkom i slutet på nästa vecka.

VARNING FÖR STARKA BILDER: Se incidenten i klippet ovan.

Läs också:
Skövdespelare nedtrampad av motståndarna
Den här artikeln handlar om: