Endres Sara Steen tar det lugnt på sommaren, oftast borta från hemma-ön.
Foto: Endre IF
Landet runt

Sommaren med Sara Steen

ANNONS

Vad gör SSL-stjärnorna på sommaren? Under säsong har Endres egna stjärna Sara Steen show hemma på Gotland. Men somrarna spenderar hon mest borta från hemma-ön.

Hur är läget?
— Jag har haft semester nu och varit iväg två veckor i Cypern, först med familjen och sen med kompisar. Med familjen hyrde vi bil och åkte runt på lite upptäckningsfärd, men när jag var där med kompisar så blev det mest att slappa vid havet, det tycker jag nog mest om, säger Steen till innebandymagazinet.

Vad gör du annars i sommar när du inte kör försäsong?

— Då tar jag det lugnt med nära och kära. Nu är jag i Malmö hos min pojkvän och vi har varit över till Danmark och gått på Tivoli över dagen. Det är kul att passa på att shoppa lite och så, för det finns ju inte jättemycket sånt på Gotland. Det är väldigt fint där på sommaren, men jag har ju alla lediga helger där så jag brukar fly Gotland på sommaren, haha. Jag har kanske varit där tre dagar i sommar.

Hur ser din ideala sommardag ut?

— Är det varmt så vill jag åka till stranden för att sola och bada, kanske spela lite strandtennis. Sen tycker jag om att spela minigolf, det blir mycket av det i sommar. Det är inte riktigt som innebandy, men jag brukar vinna. Jag tycker inte om att festa och så på kvällen utan tar det hellre lugnt på en restaurang med vänner, helst äter jag oxfilé med pommes.

Vad gör du en regnig sommardag?

— Jag gillar att gå på bio eller sitta hemma under en filt med några tända ljus och se på film. Jag älskar kärleksfilmer, det är nog det ändå jag kollar på. Mer åt dramahålet så att man kan gråta en skvätt. Mina favoritfilmer är Livet efter dig och The Notebook.
Den här artikeln handlar om: