När man ligger under mot seriesuveränen Malmö på deras hemmaplan behövs det förmedlas taktiska direktiv.
Foto: Björn Sandberg
Landet runt

”En utomordentligt lovande back”

ANNONS

Tränaren ger sin syn på sina före detta adepters framtid i SSL ✔Behöver bygga på sig ✔Utomordentligt lovande back ✔Lever på sina handleder

Björn Larsson tränade IBK Lund Elit i tre säsonger mellan 2013-2016. Nedan ger han sin syn på de tre spelarna som lämnade Lund efter förra säsongen och deras chanser att bli nästa i raden av framgångsrika SSL-spelare från Lund.

Ella Hammer: Har allt i verktygslådan för att etablera sig i SSL, behöver bygga på sig lite tuffare träning och få lite mer rutin och erfarenhet så tror jag Ella kan hävda sig väl i SSL.

Lisa Stellansdottir: Har absolut de fysiska förutsättningarna som behövs, ett oerhört bra löpsteg och väldigt bra räckvidd och detta gör henne till en utomordentligt lovande back i SSL. Behöver träna extra på tekniken som dem flesta andra men Lisa kan om hon själv vill bli en riktigt bra SSL spelare.

Jessica Jensen: Lever väldigt mycket på sina handleder och speluppfattning. Kommer Jessica in i det fysiska spelet samt det högre tempot har hon absolut i SSL att göra.
Den här artikeln handlar om: