Silvana Nötzli blir KAIS Mora trogen även de två kommande säsongerna.
Foto: Per Wiklund

Silvana Nötzli förlänger med KAIS Mora

ANNONS

KAIS Mora kunde i dagarna presentera en riktigt trevlig nyhet. Stjärnan Silvana Nötzli förlänger sitt kontrakt med klubben i ytterligare två säsonger. - Jag trivs väldigt bra i Mora och med alla ledare och spelare, säger Silvana Nötzli.

Silvana Nötzli kom till KAIS Mora 2011 och har därefter varit en mycket viktig spelare för laget, och ifjol utsågs hon till årets back I superligan. Nu är det alltså även klart att den schweiziska landslagsstjärnan fortsätter I KAIS Mora de kommande två säsongerna.
-Det känns jättebra måste jag säga, jag trivs väldigt bra i Mora och med alla ledare och spelare. Vi har en väldigt bra chans att ta SM-guld, det enda jag vill är att utveckla mig som spelare och att vinna och då är jag precis på rätt ställe. Jag saknar ett SM-guld, och blir det inte i år så har jag 2 år till på mig att vinna det. Man blir en bättre spelare av att spela med andra bra spelare, vi kan lyfta oss och utveckla oss tillsammans som ett lag, säger Silvana Nötzli till KAIS Moras hemsida.