https://static-cdn.esmg.se/4/images/2010 12 10_WFC 2010_Finland-Tjeckien_tero tiitu_4.jpg
Tero Tiitu ser ut att välja Warberg som sin nya klubb.
Foto: Jesper Mattsson

Tero Tiitu allt närmare Warberg

ANNONS

Helsingborg fick nobben. Storvreta och AIK säger att man inte är med i bilden. Allt talar för att finske stjärnan Tero Tiitu hamnar i Warberg - om det blir spel i Sverige. - Om han har tackat nej till FCH:s erbjudande tror jag Warberg är enda alternativet, säger SSV:s sportchef Santtu Manner.

Det sägs att valet har stått mellan Helsingborg och Warberg. Nu är det bekräftat att det inte blir Helsingborg, vilket gör att en övergång till Warberg bör vara nära.
- Jag tror att han hamnar där. Visst hade vi hoppats mycket på Tiitu, men vi förstod att det skulle mycket till eftersom Warberg jobbat på honom i två säsonger. Vi gjorde en jäkligt bra presentation när han var här och allt kändes väldigt bra, säger Glenn Stjernkvist till hd.se.

- Jag har inte pratat med Tero på ett tag, men om han har tackat nej till FCH:s erbjudande tror jag Warberg är enda alternativet. Om han blir kvar i SSV skulle det vara stor överraskning. Han har kontrakt SSV, men det tillåter honom att gå Sverige om han vill, säger Santtu Manner, som är sportchef i Tero Tiitus finska klubb SSV, till hn.se.