Snart i Uppsala.
Landet runt

Klubbhuset expanderar till Uppsala

ANNONS

Klubbhuset har köpt upp innebandybutiken Hattrick of Sweden och etablerar sig därmed i Uppsala. Butiken kommer att ligga kvar i Allianshallen. Från och med 1 maj styrs den i Klubbhusets regi. - Det känns grymt kul och förhoppningsvis är det en rolig nyhet för innebandy-Sverige, säger Klubbhusets grundare Magnus Augustsson till Innebandymagazinet.se.

Innebandybutiken Hattrick of Sweden byggs om och kommer att bära Klubbhusets namn. 1 maj slår den nya butiken, i Klubbhusets regi, upp portarna i Allianshallen.
- Vi vill stärka vår position som den ledande innebandyspecialisten. Vi har kollat på olika alternativ och Uppsala känns om ett strategiskt bra val. När vi tog kontakt med Hattrick kändes det direkt som en bra lösning. Det är två bra personer som styr där, Tobbe och Matte. Att ha bra personal är den viktigaste biten och de kommer att fortsätta jobba där, säger Magnus Augustsson.

Storvretacupen är en bra plattform för försäljning - spelar det in i ert beslut att etablera er i just Uppsala?
- Uppsala överlag är ett grymt stort innebandynäste och det ligger bra till sett till våra andra butiker i Göteborg och Karlstad. Absolut, det finns många intressanta evenemang i Uppsala och på sikt planerar vi att expandera ännu mer. Jag vill poängtera att det här är en långsiktig satsning.

Hur stor är butiken i Uppsala jämfört med den i Göteborg?
- Det går inte att jämföra, butiken i Uppsala är mycket mindre - som har sålt bra för att ha en sån liten yta. Vi har som ambition att bygga ut den befintliga butiken. Steg ett är att köra på den mindre varianten. På sikt har vi som ambition att bygga ut till en upplevelsebutik, precis som i Göteborg.
Den här artikeln handlar om: