Patrik Strandh (närmast) blev segerorganisatör mot Warberg med sina 3+1.
Foto: Perwiklund.se

Patrik Strandh - från iskall till stekhet

ANNONS

Sirius tog chansen. På den udda starttiden (11.00) tog man tre livsviktiga poäng i kampen om överlevnad i superligan. Det ska man tacka en pånyttfödd Patrik Strandh för. - Sakta men säkert närmar vi oss lagen ovanför, säger Sirius tränare Lars Jedheim till Innebandymagazinet.se efter 6-3 mot Warberg.

Patrik Strandh hade gjort 1+1 på 19 superligamatcher den här säsongen. I lunchmatchen mot Warberg blev det plötsligt tre mål och en assist.

- Det är ju ingen storskytt direkt men han är rätt trixig, så han trixade in bollarna, säger Lars Jedheim.

Kanske passade den udda starttiden (11.00) Patrik Strandh extra bra. Hans poäng var i alla fall viktiga:

Mål: 1-1
Mål: 2-2
Assist: 4-3
Mål: 6-3

Han spelade ihop med Robin Wahlberg, Dan Johansson, Calle Kostov-Bredberg och Freddi Ramsell.
- Ja, han var insatt med en femma med bra fart och bra rull. Så han fick lite ytor och satte sina chanser som han fick, säger Jedheim och summerar 6-3-segern:

- Allting i vårt upplägg satt egentligen mot Warberg och vi tog bort deras starka sidor, jag är väldigt nöjd. Vi behöver alla poäng vi kan få och sakta men säkert närmar vi oss lagen ovanför. Nu har vi vunnit två raka, det gäller att surfa vidare på den vågen.

Till sist, klockan 11 känns som en udda starttid för en superligamatch?
- Ja, men det är något annat arrangemang i Fyrishov i eftermiddag, någon basketmatch tror jag så det här var vad som fanns. Vi har många hemmamatcher kvar så en kommer vi spela i Allianshallen och en i Fyrishovs B-hall. Vi träffades klockan åtta i morse och åt frukost. Så skillnaden mot Warberg var att vi åt frukost och inte lunch tillsammans.