Författaren Sölve Dahlgren är aktuell med del tre i bokserien InnebandyPiraterna.
Landet runt

InnebandyPiraterna 3 - release ikväll

ANNONS

I samband med kvällens match mellan Helsingborg och AIK i Idrottens Hus lanserar Sölve Dahlgren del tre i bokserien InnebandyPiraterna. - Det är tredje säsongen som man får följa killarna. De kommer väl förberedda och får en bra start, men sedan inträffar en olycka som kastar omkull allting, berättar Dahlgren för Innebandymagazinet.se.

Berätta om kvällens lansering?
- Framförallt handlar det om att få ut boken innan julhandeln sätter igång. Sen så utspelas en scen i boken under en match mellan Helsingborg och AIK i Idrottens Hus. Det känns roligt att lansera just där med tanke på kopplingen, säger Sölve Dahlgren och fortsätter:

- Jag hoppas att det blir den stora julkappen för innebandyintresserade i alla åldrar. Boken tilltalar samtliga målgrupper, även vuxna kommer att dras med i handlingen.

InnebandyPiraterna tredje säsongen handlar om:
"Antons pappa tycker att han borde stanna hemma och skaffa ett riktigt jobb. Men drömmen om att bli innebandyproffs är starkare och när Helsingborg Consuls får en bra start på sin tredje säsong på Floorball World Tour ser det hoppfullt ut. De är på god väg att förverkliga drömmen om en välbetald tillvaro som innebandyproffs. De reser från den ena spännande platsen till den andra runtom i världen och spelar innebandy på heltid. Men en dramatisk olycka på andra sidan jordklotet förändrar allt under några fruktansvärda sekunder. Kampen för att överleva handlar inte längre bara om matcherna på plan. Den tredje säsongen visar sig bokstavligen handla om liv och död. Anton och de andra i laget ställs inför sin största prövning hittills."

Läs mer på innebandypiraterna.se

Boken släpps 7 december men går redan nu att förhandsbeställa på Adlibris
Den här artikeln handlar om: