Spela om VM-finalen 2010 och fixa guldet till Sverige!
Landet runt

FBL – Floorball League är här!

ANNONS

1996 kom MER Innebandy, 2005 kom Innebandy Challenge. Nu är det dags för den tredje generationens innebandydataspel att ta över våra liv och ge oss häftiga spelupplevelser.

Nu har det självständiga spel-utvecklingsbolaget Prodigium Game Studios släppt det efterlängtade innebandyspelet för PC, Floorball League.
Det har snabbt blivit en stor snackis i Finland och Schweiz, men också i andra delar av Europa. När det släpptes i Schweiz sålde första upplagan slut direkt.

Ändra VM-historien
Det har varit en lång process, men nu presenterar den finska tillverkaren ett läckert spel med 3D-känsla där du kan spela allt från uppvisningsmatcher till innebandy-VM i singel- och multiplayer mode. Du kan ändra historien och ta guldet från World Floorball Championship 2010 till Sverige, eller välja att spela i den finska Salibandyliiga – allt med autentiska spelarprofiler. Här finns också möjligheten att skapa andra turneringar, träna eller lägga straffar.
När du väl spelar kan du låsa styrningen till en specifik spelare, välja att skifta bland dem eller till och med styra målvakten. Du kan också koppla upp dig och möta dina kompisar över nätet.

Snabb och häftig upplevelse
Inspirationen är de klassiska spelen vi sett från NHL, FIFA och PES. Spelupplevelsen är snabb och häftig. Du kommer fort till lägen och spelet böljar fram och tillbaka, precis som innebandyn i verkligheten. Dessutom höjer publikens jubel spelupplevelsen och de klassiska musikstyckena vid avblåsningar, som är så karaktäristiska i innebandyn, finns med.

Bara på Innebandymagazinet
Det ryktas nu om att Prodigium har kommit långt med utvecklingen av ett kommande innebandyspel för den svenska superligan. Innebandymagazinet säljer Floorball League exklusivt i innebandy-Sverige. Beställ ditt spel här!
Den här artikeln handlar om: