https://static-cdn.esmg.se/4/images/2011_03_16_storvreta_caperiotäby_ssl_ab 112.jpg
Viktor Klintsten var strålande när Storvreta vann med 4-2 i Fyrishov inför 1 200 åskådare.
Foto: Annette Bohlin

Storbråk när Storvreta gjorde 1-0

ANNONS

Det blev tumult efter slutsignalen i Uppsala mellan Storvreta och Caperiotäby mellan VM-spelare när hemmalaget vann sjätte raka matchen mot seriefemman. - Det är klart att Caperiotäby inte var nöjda med resultatet efter matchen, säger Storvretas målvakt Viktor Klinsten till Innebandymagazinet.se.

Det var efter slutsignalen som heta känslor uppstod i Fyrishov. Det blev bråk mellan Caperiotäbys Tomas Gaicki (spelar i polska landslaget)och Storvretas Henrik Stenberg och tror det eller ej även Mika Kohonen var inte så populär efter att hemmalaget vunnit med 4-2. Även Hannes Öhman fanns med på ett hörn från hemmalaget samt en knippe med spelare från bortalaget.
- Det märks att slutspelet har kommit igång och att det är mycket känslor inblandat. Mer vill jag inte säga om just det.

Ni nollade Caperiotäby i den sista perioden, det måste känts extra skönt?
- Ja, de brukar vara bra i sista perioden men vi jobbade hårt i försvarsspelet och det var länge sedan som vi bara släppte två mål. Det har varit mindre bra en tid. Min egna insats var helt okej tycker jag.

(Mika Kohonen var tillbaka i Storvreta efter ett par matchers bortvaro)

Varför vann ni den första kvartsfinalen?
- Vi gjorde en bra första och sista period. Det var nyckeln till segern. Det var skönt att se Mika Kohonen i laget igen och det märks inte att han varit borta ett tag. Även Fredrik Holtz var tillbaka och gjorde en strålande match. De båda är väldigt viktiga för laget såklart. Nu är det bara att ladda om inför nästa match!