Kungen av Finland. Mika Kohonen dominerade i alla viktiga matcher, togs ut i turneringens All Star Team och blev utsedd till MVP - viktigaste spelaren. Det är inte utan att man börjar längta till karln lägger klubban på hyllan.
Övrigt

Finland försvarade guldet

Finland tog precis som i de senaste två VM-finalerna en tidig ledning mot Sverige. Men denna gången lyckades Sverige inte komma tillbaka. Finland vann rättvist mot ett Sverige som inte hade några vapen som kunde hota den stabila finska defensiven.

Finland tog genom två snabba mål i första perioden direkt kommandot i matchen. Sverige kom så småningom igång men lyckades inte skapa några direkta farligheter.

Även om Kim Nilsson reducerade i den andra perioden var det som att Sverige aldrig hade någon chans. Finland ökade på till 3-1 innan pausen och kunde sedan backa hem och kontra i slutet av matchen, vilket gjorde att sifforna rann iväg till 6-2.

Finlands seger är fullständigt odiskutabel och det faktum att det var den svenska målvakten Patrik Jansson var Sveriges bästa spelare säger det mesta om hur den här finalen såg ut.

Massor av intervjuer och reportage kommer under kvällen, så titta in här om en stund igen!