Felicia Tiri är en av Sveriges mest lovande 93:or som är med på omslaget i senaste Innebandymagazinet.
Foto: Peter Bladskog
Landet runt

Felicia Tiri: "Fantastisk upplevelse"

ANNONS

Felicia Tiri pryder tillsammans med Kimmo Eskelinen, Anna Wijk, Kim Nilsson och Gustaf Rundgren det senaste omslaget av Innebandymagazinet. - Det var en fantastisk upplevelse, både att bli fotad för omslaget samt att träffa teamet bakom innebandymagazinet . Jag, som kommer från lilla Blekinge och inte är så gammal, det var väldigt oväntat, säger Felicia Tiri till Innebandymagazinet.se.

Till vardags spelare 17-årigen Felicia Tiri i Olofström i division I och hennes juniorlag är även med i junior-SM. Nu har hon blivit "rikskändis" efter att varit med på omslaget av senaste numret av Innebandymagazinet.

Hur var upplevelsen kring omslagsfotograferingen på Gamla Ullevi i Göteborg i början av säsongen?
- Det var väldigt spännande att se hur de andra stjärnorna är som personer eftersom man bara läser om dem och ser dem på TV. Alla var väldigt jordnära och trevliga människor.

Hur tycker du att resultatet blev?
- Jag är jättenöjd med resultatet, trodde aldrig jag skulle få vara med om det här. Kul att vem som helst kan hamna på ett omslag på Innebandymagazinet. Jag är hur nöjd som helst.

Hur blev snacket hemma?
-Det är många som har kommenterat att jag är med på omslaget, framförallt bland kompisar och i klubben som tyckte det var väldigt kul att en Olofströmspelare var med på omslaget.

Annars går det ganska bra för dig just nu. I veckan blev du uttagen i juniorlandslaget?
- Det var något som jag absolut inte hade räknat med, det var överraskande, men oj vad det pirrade i magen, när jag öppnade kuvertet som kom ifrån Svenska Innebandyförbundet. Det var 34 tjejer med på breddlägret tidigare i höstas och jag var en av de yngsta så det härvar också oväntat. Nu får jag verkligen arbeta hårt och sikta på junior-VM 2012.

Film från omslagslagsplåtningen hittar du här!
Den här artikeln handlar om: