Stockholms Innebandyförbund firar 25- års jubileum 2010. Förbundet bildades 2 juni 1985. Det gör man bland annat med dagarna på Hovet. Biljetterna till 18 september släpps 30 juli.

Innebandyfest på Hovet x2

ANNONS

Det blir ingen SM-final i Globen. Istället bjuder nybildade Stockholms Innebandyallians på två stora innebandyfester på Hovet under säsong 2010/11. Superligan inleds den 18:e september med Balrog-AIK och Caperiotäby- Storvreta. Och i december är det dags igen.

Stockholms Innebandyallians (AIK, Balrog, Caperiotäby) kommer i samarbete med Stockholms Innebandyförbund och Stockholm Globe Arenas arrangera två dagar på Hovet.

Den första lördagen 18 september inleder hela superligan. Den andra arrangeras 18 december, en vecka efter VM-finalen i Helsingfors.

- Skulle det komma under 5 000 personer skulle jag bli oerhört besviken. Publiken kommer att bjudas på Cream de la cream när det gäller matcher och spelare, säger Balrogs Thony Andersson till Innebandymagazinet.se.

Portarna till Hovet slås upp redan klockan 9.00 på morgonen. Och förutom superligamatcherna kommer det att bjudas på ungdomsmatcher och festligehter i gångarna.

Innebandyfest 1: 18 september
Balrog – AIK
Caperiotäby – Storvreta

Innebandyfest 2: 18 december
Balrog – Caperiotäby
AIK – Storvreta