Det var dystra miner hos bortalaget i Tibblehallen den 24 mars. Storvreta var utslaget ur SM-slutspelet.
Foto: Jesper Mattsson

"Vi måste ha in fler spelare"

ANNONS

Snabb slutspelssorti. Sedan två tunga spelaravbräck. Men Storvreta kommer tillbaka. - Vi ska absolut kunna utmana igen, säger lagkaptenen Joel Kanebjörk till Innebandymagazinet.se.

Säsongen tog slut efter 1-3 i matcher mot Caperio/Täby i kvartsfinalen. Detta trots att Storvreta slutade tvåa i serien.

- Vi gjorde en bra grundserie men spelade osmart i slutspelet. Vi var kanske lite ovana av slutspelet men det tycker jag inte att vi ska vara. Av de tio som spelade har sju varit där förr, summerar Joel Kanebjörk.

- Det kändes jäkligt konstigt direkt efter. Tomt. Man hade knappt fått känna på slutspelet ju.

Efter en viloperiod kör Storvreta igång säsongen 2008/09 nu i maj. Då finns inte Johannes Gustafsson och Patrik Nilsson med i laget. Båda har avslutat elitkarriären.

- Grabbarna har varit med ett tag men jag vet att Johannes har mycket annat. Nu kan han koncentrera sig på det. Vi får ta in lite yngre gubbar och andra får mer förtroende.

Hur ska ni ersätta dem?
- Kanske inte kan få in spelare med likadan spelstil och rutin. Vi kommer nog ta in lokalt, det är vår strategi. Vi får titta på vad som finns. Men vi måste ha in fler spelare, avslutar Joel Kanebjörk.