https://static-cdn.esmg.se/4/images/mikael holmgren hannes.jpg
Hannes Öhman var en av planens giganter och blev bäste målskytt med tre baljor mot Jönköping.
Foto: Jesper Mattsson

Kanebjörk spräckte sin nolla

ANNONS

Det var visserligen toppen mot botten men ingen kunde väl tro att Storvreta skulle köra över Jönköping. - De kändes verkligen jättebra idag och de släppte mycket ytor till oss, säger tvåmålsskytten Joel Kanebjörk till Innebandymagazinet.se

Supertalangen Joel Kanebjörk tog över lagkaptensbindeln i Storvreta inför säsongen men efter det har det troll i målfabrikationen. I matchen mot Jönköping lossnade det rejält och två kassar kom från kaptenens klubba.

- Det är klart det känns jätteskönt och verkligen skitkul men samtidigt har jag en annan roll i laget, dels i rollen som lagkapten men också i min femma, säger landslagscentern.

Det var dock jämnt efter den första perioden men i mitten av andra perioden avgjordes matchen då Storvreta gjorde tre mål på mindre än två minuter.

- De släppte mycket ytor till oss och vi spelade runt bollen bra och ett sånt spel håller inte en hel match och efter våra snabba mål kändes det lugnt, förklarar Kanebjörk.

Slutresultatet skrevs till 8-1 och Storvretakaptenen ser nu framåt och hoppas att hans två mål kommer ge nytta framöver, speciellt i slutspelet.

- Egentligen gör mina mål ingen större skillnad men kanske vågar jag släppa loss lite mer. Men jag kommer väl i slutspelet precis som förra året, avslutar han och skrattar.