Här går han, Kim Johansson. Spelaren som spräckte Warbergs segersvit säsongen 2007/08.
Foto: Kim Ekelund

Warberg – ett slaget lag

ANNONS

Storvreta gjorde det som verkat omöjligt denna säsong. Att besegra Warberg. Det behövdes en superkedja för att lyckas. Gästernas förstalina gjorde samtliga sex mål. Matchvinnare i sudden blev Kim Johansson - vem annars?

- De är i otroligt bra form och har ett bra rull mellan sig. Väldigt imponerande, hyllar lagkaptenen Joel Kanebjörk när Innebandymagazinet.se pratar med honom efter matchen.

Warberg bjöd på fri entré och fick ett fantastiskt stöd från 2 016 personer på läktarplats. Tyvärr för hemmalaget blev matchen mot Storvreta inte vad de hade räknat med. Istället för 15:e raka vinsten kom en förlust – om än efter förlängning.

- Det var en helt vanlig seriematch för oss och vi visste att vi var tvungna att följa vår gameplan och låta bollen gå. Warberg har ju som alla vet gått väldigt starkt och varje spelare är ett hot, säger Joel Kanebjörk som klev av planen poänglös.

Det gjorde inte Kim Johansson (2+1), Mika Kohonen (1+2) och Hannes Öhman (3+0). De låg bakom samtliga Storvretamål precis som de gjorde mot Balrog senast. I förlängningen hittade Kohonen till Kim Johansson som kunde trycka dit 6-5 bakom Peter Sjögren och på så vis bli matchvinnare för andra matchen i rad.

Utöver förstakedjan svarade Mikael Karlsson för en jättefin insats i målet. Joel Kanebjörk var inte lika nöjd med vad han själv presterade.

- Insatsen är okej. Jag gör för tillfället mitt jobb men inte mer.