Landet runt

Så slutde de tre första DJ18SM-matcherna

Kolla in de tre avgörande målen i de första matcherna i regionsslutspelet i SM för DJ18 .

Regionsslutspelet i DJ18 pågår för fullt denna helg och de tre första matcherna är färdigspelade. I klippet ovan kan du se de avgörande målet mellan Sundsvall-RIG Umeå, Pixbo Wallenstam-Fröjered och Lindome Helsingborg.

Sundsvall-RIG Umeå 0-3
Regerande mästarna RIG Umeå fick en behaglig start med en 3-0 vinst. Målen gjorde av Vilma Nilsson de Gysser, Julia Zachrisson och Ella Johannesson. I klippet ovan kan du se Ellas kanon i krysset.

Pixbo-Fröjered 3-1
En jämn match som först avgjordes med 2 minuter kvar efter ett drömanfall av Pixbo som Lovisa Eliasson avslutar efter ett underbart förarbete av Moa Eklund. Se målet i klippet ovan. Rebecca Larsson och Andrea Frick var övriga målskyttar för Pixbo.

Lindome-Helsingborg 3-0
Efter att Anna Svedman och Louise hedkvist gett Lindome ledningen i första perioden kunde Johanna Lagerquist avgöra tillställningen i början på tredje perioden. Se hennes mål i klippet ovan.