Nyförvärvet från Rasbo Fredrik Sandquist (5) har gjort 22 mål och 10 assist hittills för Alunda under säsongen.

Måstematch för Alunda ikväll

Alunda måste vända en 2-8 förlust senast mot Järfälla till seger ikväll om drömmen om en kvalplats ska fortsätta leva.

För två dagar sedan vann Alunda över tabelltvåan Uppsala teknologer i Herr1an Östra Svealand och ikväll står nästa topplag på schemat då man möter tabellfyran Järfälla.
-Tankarna går som så att vi har riktigt bra chanser ett vinna matchen. Har haft en bra period nu på slutet, om man räknar bort nån period mot Rosersberg, säger Fredrik Sandquist till Innebandymagazinet.

Vinsten mot Teknologerna betyder att Alunda fortfarande är med i racet om de fyra kvalplatserna. Med fyra omgångar kvar att spela så har Alunda 4 poäng upp till kvalstrecket.
- Tabelläget ser ganska bra ut, speciellt om vi skulle vinna ikväll. Är många lag på samma poäng, så det blir nog en spännbanden avslutning på säsongen.

En vinst ikväll skulle som sagt var betyda mycket då Järfälla innehar den sista kvalplatsen just nu. Men senast lagen möttes vann Järfälla enkelt med 8-2.
- Jag kommer inte ihåg så mycket från den matchen. Men de har en hel del farliga spelare som vi måste se upp med! Annars så spelar vi vårt intränade spel bara, så ska de gå vägen.

Hur ska ni göra för att ta er till kval?
- Vi vinner de fyra sista! Då tror jag att vi tar en kvalplats.