Det blev bara hälften så många poäng för Omar Aldeeb den här matchen jämfört med förra då han gjorde 3+3.

Falun vann mot AIK utan att förta sig

Falun hade inga problem att slå AIK och i sista perioden kostade dalmasarna på sig att spela lite väl underhållande för effektivitets bästa.

Första perioden mellan AIK och Falun var länge mållös men i slutet drog Falun upp tempot och gjorde tre mål på under tre minuter. Formstarka Omar Aldeeb gjorde två och Hassan Hajo ett.

Till skillnad från första perioden så kommer tre snabba Falun mål i början på andra perioden istället för i slutet. Två av målen gjordes i powerplay och Hassan Hajo passade på att bli tvåmålsskytt.

I tredje perioden var det istället AIK.s tur att göra tre mål och det var nyförvärvet från Salem Kevin Haglund som gjorde alla tre. Rasmus Enström gjorde också ett mål vilket fastställde slutresultatet till 7-3 till Falun. Falun kunde gjort ytterligare ett par mål men både tre och fyra passningar för mycket höll nere siffrorna.