Juniorallsvenskan på herr- och damsidan fortsätter - vilka ska nå Innebandyfesten i vår?

Stort målvaktsspel när Klockarberget vann i JAS

18-8 i skott, men 1-3 i mål. Det är facit efter lördagens enda match i damernas juniorallsvenska mellan Ankarsvik och Klockarberget.

17-åriga målvakten Kristina Dahlin hade en riktigt fin lördagsmorgon när hon bara släppte in ett mål på 18 skott och därmed landade på räddningsprocenten 94,4. Tack vare hennes briljanta målvaktsspel kunde Klockarberget hålla nollan ända fram till mitten av tredje perioden i Skönsbergshallen.

Mest lyckosam bland utespelarna var Ida Nordh som först satte 1-0 efter dryga fem minuters spel, varpå hon spelade fram till 2-0-målet endast 15 sekunder från att andra perioden var till ända. Skickliga Paulina Byström reducerade, men närmare än så kom aldrig Ankarsvik. Klockarberget satte avgörande 3-1 med knappa två minuter kvar genom Caroline Sundström.

Segern var Klockarbergets första den här JAS-säsongen och går därmed om just Ankarsvik i tabellen, som toppas av Thorengruppen/Gimonäs.