Foto: Partille Wizards
#ibsilly

Nykomlingarna fortsätter värva spelare med SSL-meriter

ANNONS

Allsvenska nykomlingarna har värvat en spelare till som har spelat i Svenska Superligan.

FBC Partille kvala sig upp till Allsvenskan för första gången efter att först ha vunnit Dam1an Västsvenska. Sedan dess har man inlett silly season starkt och presenterat Pixbos guldtränare Jonas Eliasson som ny huvudtränare och Sanna Olsson, som spelat fem säsonger i SSL.   

Partilles andra värvning är en riktig fräckis då man värvat över seriekonkurrenterna och topplaget IBK Göteborgs Moa Rylander. 23-åringen har spelat två säsonger i SSL med Göteborg och Pixbo och hon har även spelat med Sanna Olsson i Pixbo och dem båda har haft Eliasson som tränare tidigare.

– I Moa får vi en rutinerad spelare. Hennes tuffa raka spelstil passar in perfekt i det spel vi vill spela. Tror vi får se en hel del poäng och fina brytningar från Moas klubba. Jag är väldigt glad att hon har valt Partille, säger Eliasson till laget hemsida.  

 

Rightforwarden gjorde åtta mål och åtta assist den gångna säsongen på 18 matcher i Allsvenskan Södra. Så här säger hon själv om det oväntade bytet mellan seriekonkurrenterna.

– Jag har alltid haft koll på laget och vetat att det är en otrolig lagsammanhållning som har lockat mig. Sen har jag hört bra om föreningen i stort och kände nu att det var dags för mig att testa något nytt och då var det inga tveksamheter om valet till Partille.


TV: "Stor chans att Djurgården ruttnar bort och aldrig mer kommer tillbaka"

AIK-kaptenen Markus Eriksson totalsågar Djurgården i Fredrikssons innebandypodd.

 

Den här artikeln handlar om: