Endre vann mot Jönköping

Endre har fyra raka segrar – vann mot Jönköping med 5-4

Endre är i bra form just nu. På fredagen kom seger nummer fyra i rad, efter 5-4 (3-1, 1-1, 1-2) hemma mot Jönköping. Det innebär också att Jönköping har nio raka förluster i Superligan SSL dam.

Endre hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.31 genom Anna Jakobsson innan Jönköping kvitterade.

Innan perioden var över hade Endre tagit ledningen med 3-1. Endre ökade ledningen till 4-1, på nytt genom Anna Jakobsson efter 5.33 i andra perioden.

Jönköping reducerade dock till 4-2 genom Elin Rejgård med 04.14 kvar att spela. Efter 1.02 i tredje perioden ökade Endre på till 5-2, på nytt genom Ellen Bäckstedt.

Kajsa Blom och Emma Thorsson reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 5-4 kom inte Jönköping.

Ellen Bäckstedt gjorde två mål för Endre och totalt tre poäng.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Endre på fjärde plats och Jönköping sist, på 14:e plats.

I nästa match, söndag 23 januari, har Endre Lund Elit borta i Lerbäckshallen 12.00, medan Jönköping spelar hemma mot Karlstad IBF 13.00.

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre